Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام داداش زاده گفت: هشتم ربیع الاول نه تنها نخستین روز امامت امام عصر (عج) است، بلکه آغاز دوره ای حیاتی در تاریخ شیعه نیز به شمار می‌رود.

«حجت الاسلام محمد داداش زاده»، در گفتگو با خبرنگار شبستان در ارومیه، اظهار کرد: هشتم ربیع الاول نه تنها نخستین روز امامت امام عصر (عج) است، بلکه آغاز دوره ای حیاتی در تاریخ شیعه نیز به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان غربی افزود: حضرت مهدی (عج) پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام حسن عسکری (ع) به صورت نیمه مخفی زندگی کردند، یکی از کارهای بسیار مهمی که آن حضرت در این دوره انجام دادند این بود که امام مهدی (عج) را به بزرگان شیعه معرفی کردند تا در آینده در مساله امامت دچار اختلاف نشوند.

وی با بیان اینکه آغاز امامت حضرت مهدی (عج) مقطع ارزشمند در تاریخ اسلام محسوب می‌‌شود، تصریح کرد: مسلمانان جهان سالیان درازی است که چشم انتظار ظهورش هستند تا با آمدنش عدل و داد را در این جهان برپا سازد و بساط ظلم و ستم را برای همیشه درهم پیچد.

این مسئول ادامه داد: در این راستا باید عالمانه و آگاهانه برای ظهور دوازدهمین پیشوای شیعیان جهان لحظه شماری کرد و با بینش دینی، زمینه فرج ایشان را فراهم ساخت.

مدیرکل تبلغات اسلامی استان آذربایجان‌غربی مبارزه با مدعیان دروغین مهدویت، پیروی از فرامین آن امام بزرگوار، دفاع از دین مبین اسلام در مقابل مهاجمان و تلاش برای آماده سازی زمینه ظهور از راه های اصلاح امور اجتماع با عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر را از دیگر اعمال و تکالیف منتظران مهدی موعود (عج) عنوان کرد.

حجت الاسلام داداش زاده در پایان سخنان خود اظهارکرد: با توجه به توطئه های شیطانی دشمنان برای تضعیف باورها و اعتقادات راستین مسلمانان در حوزه فرهنگ مهدویت، باید شناخت امام زمان (عج) و توجه به امر مهم انتظار، همچنین ختم قرآن، قرائت دعای ندبه و پرداختن صدقه برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) از جمله تکالیف اعتقادی منتظران واقعی آن حضرت باشد.

 

پایان پیام/566

منبع: شبستان

کلیدواژه: حضرت مهدی عج ارومیه آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۱۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم‌الهدی: امامتِ سیاسی دشمن دارد و تا امروز هم این دشمنی ادامه داشته

حجت الاسلام سید احمد علم الهدی روز شنبه در مراسم اجتماع صادقیون در حرم مطهر رضوی افزود: از وجود اقدس امام صادق (ع) نقل شده که فرمود «هرکس برای درک ظلمی که بر ما رفت، تلاش نکند و بر آن نکوشد، شریک همان ظالمی است که در مقابل ما عمل کرده است» این حدیث راوی اهمیت این شناخت است.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: شهرت اصلی امام صادق (ع) در میان ائمه اطهار (ع) به علم، دانش و تربیت اصحاب و شاگردان است، اما آن‌چه باید در روز شهادت ایشان بیش از پیش موردتوجه قرار بگیرد، مظلومیت این امام همام و فلسفه مظلومیت ایشان است. باید بدانیم دلیل مظلومیت امام صادق (ع) چه بود و اساساً چرا حضرت تا این اندازه با برخورد قهری، سلبی و جنایتکارانه حاکمیت وقت رو به رو می‌شد.

علم الهدی افزود: اگر امام صادق (ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد، اما آن‌ها می‌دانستند که اصل امامت تشکیل نظام رهبری و تشکیلات و حکومت است.

وی ادامه داد: نه تعلیم دین، نه تربیت شاگرد و نه آموزش علوم طبیعی هیچ کدام علت اصلی مظلومیت حضرت نیست. امام صادق (ع) فقط یک عالم نبود که عده‌ای دورشان را بگیرند و فقط علوم دین را فرا بگیرند. امام صادق (ع) در مقام حجت بالغه الهی ادعای امامت داشت و این ادعا از نظر دستگاه حاکم به عنوان یک آفت قطعی در برابر استمرار قدرت و حکومت آن‌ها به شمار می‌رفت و اگر امام صادق (ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان این که تحقق امامت سیاسی، تکلیف ذاتی ائمه اطهار (ع) بوده است گفت: امام فقط شاگردپرور و عالم نیست و عمده وظیفه امام به این است که در پیشامد شرایط و موقعیت ها، یک نظام حاکمیتی تشکیل بدهد و به موازات امامت مرامی، امامت سیاسی جامعه را هم به دست بگیرد.

علم الهدی افزود: سرچشمه همه مظالمی که در حق اهل بیت (ع) روا داشته شد، همین اعتقاد به امامت سیاسی بود. به‌خاطر همین موضوع بود که علی‌ابن ابی‌طالب (ع) را در محراب، حسین ابن‌علی (ع) را در گودی قتلگاه و سایر امامان معصوم را هرکدام در یک مقام به شهادت رساندند و در طول حیات بابرکتشان نیز انواع و اقسام جنایت‌ها را درحق آن‌ها و پیروانشان روا داشتند.

وی ادامه داد: امامت سیاسی دشمن دارد. دشمنی که یک زمان حتی در مسجد شمشیر بر فرق، ولی خدا می‌زند، یک زمان با اسب بر پیکر امام شهید می‌تازد و یک زمان نیز همچون منصور دوانیقی ملعون، امام صادق (ع) را با دست بسته و لباس خانه در خیابان پشت اسب می‌کشاند و امروز هم دشمنان دین این‌چنین هستند.

دیگر خبرها

  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • رسول الله (ص) محور وحدت هستند
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • علم‌الهدی: امامتِ سیاسی دشمن دارد و تا امروز هم این دشمنی ادامه داشته
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • علم‌الهدی : اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد، به او ظلم نمی‌شد/ امامت سیاسی دشمن دارد
  • لرستان؛ سوگوار و عزادار شهادت صادق آل عبا (ع)
  • بیست و پنجم شوال، سالروز شهادت رئیس مذهب شیعه
  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی
  • احیای جایگاه مرجعیت علمی اهل‌ بیت در مکتب امام صادق (ع)