Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،حجت الاسلام «محمدرضا فوادیان» با بیان اینکه کیفیت به امامت رسیدن حضرت مهدی (عج) از موضوعات مهمی است که باید تبیین شود، اظهار کرد: ایشان در ۹ ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری بعد از شهادت امام عسکری (ع) در هشتم ربیع، به امامت رسیدند. این امامت با جریان‌ها و اتفاقاتی مقارن شد که برای شیعه بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس مهدوی بیان کرد: ما می‌دانیم برای امامت حضرت مهدی (عج) از سوی ائمه (ع) زمینه سازی‌هایی صورت گرفته است به ویژه آنکه ایشان در پنج سالگی به امامت رسیدند. ازجمله این زمینه سازی‌ها آنکه، قبل از ایشان امامان جواد و هادی علیهماالسلام نیز در کودکی به امامت رسیدند و این زمینه پذیرش امامت حضرت حجت (عج) در دوران غیبت صغری را فراهم کرد.

وی با بیان اینکه امام مهدی (عج) توسط نواب اربعه ۶۹ سال شیعه را امامت کردند، گفت:، اما سازمان وکالت از عهد امام جعفر صادق (ع) راه اندازی شد و به مرور به قدری وسعت یافت که با امامت حضرت مهدی (عج) توانست کار هدایت و واسطه گری بین امام و ماموم را شکل دهد.

عصر غیبت دوران حیرت و سرگشتگی شیعه است

حجت الاسلام فوادیان با بیان اینکه از ائمه معصومان (ع) درباره امام مهدی (عج) احادیث فراوانی در دست هست، ابراز کرد: همه این سخنان قبل از ولادت حضرت حجت (عج) است تا شیعه را برای امامت حضرت حجت (عج) آماده کند، چراکه شرایط بحرانی و عصر غیبت، عصر حیرت و سردرگمی است و شیعه شرایط بسیار سختی را پشت سر نهاده، وقتی امام عسکری (ع) به شهادت رسیدند جعفر، برادر ایشان ادعای امامت کرد، برخی گفتند آن حضرت (ع) به آسمان رفته و رجعت می‌کند و برخی دیگر گفتند قرار است برای امام عسکری (ع) فرزندی متولد شود، گروه معدودی هم می‌گفتند امام مهدی (عج) به دنیا آمده و امام زمان ما است.

آموزه‌های داستان ابوالادیان برای منتظران

وی با اشاره به زمینه سازی‌های امام عسکری (ع) برای امامت حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، بیان کرد: ماجرای ابوالادیان از وکلای حضرت (ع)، یکی از این بسترسازی‌ها است. حضرت (ع) وی را به بیت شان دعوت کرده و فرمودند: این نامه‌ها را به مدائن ببر و سفر تو ۱۴ روز طول می‌کشد و روز پانزدهم که به سامرا بازگردی من از دار دنیا رفته ام.

این کارشناس مهدوی تاکید کرد: ابوالادیان تا این سخن را شنید نه تنها جزع و تعارفات معمول ما را نکرد بلکه عرضه داشت: امام و حجت بعد از شما کیست؟، امام عسکری (ع) فرمودند: هر کس از تو جواب این نامه‌ها را خواست، بدان امام بعد از من است، و نیز فرمودند: هر کسی بر پیکر من نماز خواند و هر کس گفت در کیسه پول چه خبر است، امام بعد از من است. ابوالادیان ماموریت را انجام داد و بعد از بازگشت دریافت امام عسکری (ع) به شهادت رسیده اند. وارد منزل امام (ع) شد و دید سیدجعفر (برادر حضرت (ع)) می‌خواهد بر پیکر ایشان نماز بخواند، اما ناگاه کودکی پنج ساله پیش آمد و بیان کرد: من سزاوارتر هستم. بعد از دفن امام عسکری (ع) در کنار امام هادی (ع)، آن کودک به ابوالادیان فرمود: نامه‌ها چه شد! و اینچنین دو نشانه از نشانه‌های امام دوازدهم (عج) بر ابوالادیان واضح شد.

برملا شدن فریب جعفر!

وی اضافه کرد: بعد از آغاز غیبت صغری، جعفر ادعای امامت کرد و در همان ایام کاروانی برای زیارت حضرت عسکری (ع) رهسپار سامرا بود، اما زمانی رسید که امام (ع) به شهادت رسیده بود و جعفر ادعای امامت داشت و برای اثبات ادعایش حتی حدیث جعل می‌کرد. کاروان قم از جعفر پرسیدند: درون این کیسه چیست و وی برافروخت و گفت: من من علم غیب دارم؟!

حجت الاسلام فوادیان در ادامه بیان کرد: نقل است در همان لحظه خادم بیت امام عسکری (ع) به کاروان قم گفت: شما در کیسه ۱۰۰۰ درهم دارید که ۱۰ سکه روی آن محو است. ابوالادیان که از نزدیک شاهد ماجرا بود از خادم سرّ این واقعه را پرسید و وی پاسخ داد: امام زمان (عج) من را مطلع ساخته اند. ابوالادیان درباره امام مهدی (عج) پرس و جو می‌کند و درمی یابد، امام مهدی (عج) همان کودکی است که بر پیکر امام عسکری (ع) نماز خوانده است.

اهتمام امام عسکری (ع) برای معرفی بقیه الله الاعظم (عج)

وی درباره چرایی وقوع این ماجرا ۱۵ روز قبل از شهادت امام عسکری (ع)، تاکید کرد: تاریخ حیات مبارک ایشان بسیار عجیب است، حضرت (ع) در سامرا زندگی می‌کردند و هم باید امام زمان (عج) را معرفی و هم وجود آن حضرت (عج) را به دلیل خطر خلافت، کتمان می‌کردند! ایشان زیباترین راه را برای معرفی در پیش گرفت. در شب نیمه شعبان عمه شان حکمیه را به محضر خواستند و گفتند امشب برای من فرزندی متولد می‌شود و به اقصی نقاط جهان اسلام برای عقیقه کردن گوسفند برای فرزندشان پول فرستادند، چنان که آمار بیشترین عقیقه برای یک نوزاد، به وجود مقدس امام مهدی (عج) اختصاص دارد و این اعلام ولادت امام عصر (ع) و جملگی برای ورود شیعه به عصر غیبت است.

حجت الاسلام فوادیان با بیان اینکه امام عسکری (ع) در قنوت نمازشان که در «صحیفه مهدیه» آمده، انواع دعا‌ها را برای امام مهدی (عج) بیان و شیعه را به امام بعد از خود هدایت کرده اند، خاطرنشان کرد:، چون برای اولین بار است که مردم امام شان را نمی‌بینند و باید اعتقاد به امام غایب داشته باشند. البته، چون شیعه نمی‌توانست غیبت کبری را درک و تحمل کند موضوع غیبت صغری که ۶۹ سال به طول انجامید پیش آمد و شیعه را با نواب اربعه سرپرستی کردند. تا اینکه در نیمه شعبان سال ۳۲۹ آخرین نایب حضرت (عج) هم رحلت کرد و شیعه وارد غیبت کبری و نیابت عام به جای نیابت خاص مطرح شد.

منبع: شبستان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مهدویت امام زمان حجت الاسلام امام عسکری امامت حضرت امام زمان برای امام امام مهدی امام ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۶۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود

ایسنا/زنجان امام جمعه سلطانیه گفت: امام صادق (ع) هم مجاهد و امام جهاد تبیین بود و هم مجاهدانی را در عرصه‌های مختلف تربیت کرد.

حجت‌الاسلام سیدعمران حسینی‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)، بیان کرد: این امام والامقام در مدت ۳۴ سال امامت خود با پنج طاغوت بنی عباس معاصر بود، بنی عباس از امویان هم ظالم‌تر بودند و با این وجود، ایشان در برابر ظالمان ایستاد، مقاومت کرد و تسلیم نشد.

وی با بیان اینکه رویکرد راهبری اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امام صادق (ع) در دوران ۳۴ ساله امامت، راهبرد جهاد تبیین بود، اظهار کرد: ایشان در میدان مبارزه با همه جریانات فکری به مخالفت برخاست تا عقاید باطل را بکوبند و اندیشه‌های منحرف را اصلاح کنند.

وی با توضیح اینکه همه تلاش امام صادق (ع) این بود که عقاید ناب اسلامی را به تشنگان حقیقت هدیه کنند، افزود: حق و باطل همیشه بوده و جهاد با دشمن همیشگی است و این جهاد یک زمان با شمشیر است و یک زمان با زبان که همان جهاد تبیین است.

امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه هدفی که امام حسین (ع) با شمشیر دنبال آن بود، امام صادق (ع) با بیان و زبان و قلم انجام داد و مانند امام حسین (ع) علاوه بر اینکه با ظالمان و ستمگران مبارزه کرد با ملحدان و منحرفان به مبارزه پرداخت، گفت: امام صادق (ع) هم مجاهد و امام جهاد تبیین بود و هم مجاهدانی در عرصه‌های مختلف تربیت کرد.

او با اشاره به مسائل فرهنگی در زمان امام صادق (ع) اضافه کرد: توسعه تشیع و حفظ جامعه شیعه از آسیب‌ها، نظام‌مند شدن عقاید، باورها و مفاهیم شیعی، شکل‌گیری تشکیلات سیاسی - عقیدتی و تداوم آن در قالب وکالت، شکل‌گیری و پویایی فقه شیعی از جمله اقدامات حضرت در آن زمان بود و امام صادق (ع) در مدت ۳۴ سال امامت پر برکت خویش، نقش شایسته‌ای در گسترش فرهنگ حیاتبخش اسلام داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • علم‌الهدی: امامتِ سیاسی دشمن دارد و تا امروز هم این دشمنی ادامه داشته
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • علم‌الهدی : اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد، به او ظلم نمی‌شد/ امامت سیاسی دشمن دارد
  • لرستان؛ سوگوار و عزادار شهادت صادق آل عبا (ع)
  • بیست و پنجم شوال، سالروز شهادت رئیس مذهب شیعه
  • امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود
  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی
  • احیای جایگاه مرجعیت علمی اهل‌ بیت در مکتب امام صادق (ع)
  • امام صادق(ع) در مناظرات آموزگار اخلاق و ادب بودند